Update entree Antwerpen

De omleidingen bij de binnenkomst van Antwerpen vanuit Merksem zijn verleden tijd. De omvangrijke reconstructie rond de IJzerlaanbrug is in september 2018 afgesloten. De online-routekaarten van het Hugo de Groot Pad zijn aangepast aan de uiteindelijke situatie. De routekaarten en de routeaanwijzingen in het boek waren al aan de nieuwe situatie aangepast.

 

De oude IJzerlaanbrug is vervangen door een hypermoderne fiets- en voetgangersbrug over het Albertkanaal. Vandaar brengt een gloednieuw fietspad je rechtstreeks naar de eeuwenoude toegangswegen tot Antwerpen.

Wie de routebeschrijvingen van het boek gebruikt hoeft zich geen zorgen te maken. Bij de samenstelling van het boek is al vooruitgelopen op de afronding van de werkzaamheden. Daarbij zijn geen afwijkingen opgetreden, dus die routeaanwijzingen kloppen.

 

De RouteYou-kaarten op de website zijn wel aangepast. Als je die gebruikt op een gps-apparaat of je smartphone, doe je er verstandig aan eventuele downloads waarin Antwerpen voorkomt te vervangen. Gebruik je de navigatie van RouteYou onderweg alleen online, dan hoef je geen actie te ondernemen, omdat je automatisch de aangepaste route op je scherm krijgt.

18 februari 2019
hugodegroo
Uncategorized